Esteriek de Heij

Bruis Bruis

 

  • Word je geleefd door je agenda en kom je niet genoeg aan jezelf toe?
  • Heb je weinig energie of ben je snel vermoeid?
  • Mis je de rust om goed te kunnen ontspannen?

Esteriek de HeijVaak sluipen dit soort onlusten langzaam in ons leefpatroon. We functioneren voortdurend in een hoge versnelling. Als we ons lichaam en ons hoofd te weinig tijd geven om te ontspannen en de batterij weer op te laden, kan dit leiden tot allerlei klachten, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Uiteindelijk kun je zelfs in overspannenheid of burnout belanden, en dat wil je absoluut voorkomen.

Ik specialiseer me in stressklachten, overspannenheid en burnout. De tools die ik gebruik om mensen te begeleiden naar het ontwikkelen van innerlijke rust en een sterk en vitaal lijf zijn:

  • Life coaching
  • Hatha Yoga, Relax Yoga en Power Yoga in groepsverband
  • Persoonlijke yogalessen op maat
  • Ayurvedische ontspanningsmassage

Hatha Yoga Flow

Dinsdagavond 19.15 – 20.30 uur en 21.00 – 22.15 uur
Dynamische oefeningen met focus op spierversterking en balansverbetering.

Relax Yoga

Vrijdagmiddag 16.30 – 17.45 uur
Rustige oefeningen; veel strekken en oefeningen voor het versoepelen van de rug, heupen en schouders. Focus op het loslaten van spierspanning.

Power Yoga Flow

Donderdagavond 19.00 – 20.15 uur
Intensieve serie voor energie, kracht en lenigheid.

Hatha, Relax en Power Yoga (10 lessen van 75 minuten): €125.
Losse yogales: €15, proefles gratis.

Het is de bedoeling dat de 10 lessen binnen 3 maanden (13 weken) zijn gevolgd. In tijden van vakantie of ziekte kunnen we die periode in overleg vanzelfsprekend verlengen.

Coaching, Ayurvedische massage en personal yoga

Coaching 90 minuten €75.
Ayurvedische massage 60 minuten €65, 90 minuten €87,50.
Personal yoga 75 minuten €60.

Voor meer info of een afspraak bel 06-48315998 of mail info@ikbruis.nl

Over Esteriek

Na mijn commerciële carrière in het bedrijfsleven en mijn burn-out die destijds ontstond, heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over hoe je gezond met stress om kunt gaan. De laatste zes jaar heb ik veel ervaring opgedaan als hatha yoga docent en sinds kort werk ik ook aan de Academie voor Holistisch Coachen als docent op gebied van Stressmanagement, Adem- en ontspantechnieken.
Het is voor mij een eer en een genoegen om deze kennis en ervaring te kunnen delen door mensen met een druk bezet leven te helpen meer innerlijke rust te vinden, een juiste balans te vinden tussen werk en privé én genoeg energie te krijgen, zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven.

Meer info op: Bruis