Gerda Schoots

Vanaf volgende maand verwelkomen wij in Piith onze nieuwe collega Gerda Schoots. Zij geeft psycho-sociale therapie en Qigong lessen.

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen van alle leeftijden Qigong – je ziet het in het oosten veelal in openbare parken gebeuren – en dat aantal groeit nog dagelijks doordat steeds meer mensen de positieve gevolgen ervan ontdekken: het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen, de geest tot rust brengen, vitaal en energiek in het leven staan. Dat zijn de effecten van Qigong. Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen in korte tijd geleerd en beoefend worden.

Hieronder stelt Gerda zich aan je voor:

Vanaf september 2018 werk ik, Gerda Schoots, ook in groepspraktijk Piith. Ik kan je hier, evenals in mijn praktijk in Bunnik, helpen bij klachten en problemen die je hebt zowel in je werk als privé.

Gerda SchootsAls psychosociaal therapeut heb ik mij gespecialiseerd in bijzondere benaderingen van burn-out en relatieproblemen. Ook kun je bij mij terecht voor problemen die te maken hebben met gepest zijn, onzekerheden, angsten, opgedane trauma’s alswel ernstige verliezen.

Mijn consulten kunnen, als je aanvullend verzekerd bent, vergoed worden door je zorgverzekeraar. Kijk of je hiervoor in aanmerking komt op: http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html

Chi Neng Qigong

Vanaf 2011 heb ik mijn werk uitgebreid met lesgeven in Chi Neng Qigong. Ik heb hiervoor de opleiding gevolgd bij het Chi Neng Qigong Instituut van Patricia van Walstijn. Het geven van Chi Neng Qigong lessen houdt mij gezond en ik vind het heerlijk om dit uit te dragen.

Vanaf 5 september elke woensdag 2 lessen in Piith:
16.00-17.00 uur
17.30-18.30 uur
Een introductieles kost €6, daarna €77 voor een cursus van 7 lessen, of een losse les voor €12.
Na de cursus zijn er verschillende mogelijkheden om door te gaan.
Info en opgave via telefoonnummer 06-24353138 of email info@praktijkgezondheidinbalans.nl

Op beide terreinen werk ik met grote voldoening.
Voor uitgebreide informatie kun je kijken op mijn website: www.praktijkgezondheidinbalans.nl.