Karin Brunt

spelend verbindenSpelend Verbinden

Karin Brunt

Karin Brunt, psychodramaturge, mindfulness muziek trainer
Spelend Verbinden praktijk voor bewustwording en verbinding

  • Voor een ieder die zijn emoties beter wil voelen of beter wil kunnen uiten
  • Voor een ieder die wil reflecteren op zichzelf, op zijn relatie tot de ander of tot zijn werk
  • Voor een ieder die is vastgelopen en weer behoefte heeft om in beweging te komen

Ik heb mijn praktijk ‘Spelend Verbinden’ genoemd om aan te geven op welke manier en met welke methodes ik met je werk maar ook om aan te geven wat je bij Spelend Verbinden kunt vinden: verbinding, verbinding met jezelf, met wie jij bent.
Vanuit de Verbinding met jezelf kan je weer in contact komen met de ander, met je partner, de kinderen, de baas, de cliënt, de leerling, en voor musici: je instrument.

Muziekinstrumenten

Spelend Verbinden staat ook voor spelen, spelend, speels.
Ik werk met psychodrama en voice dialogue, beide speelse methodes, waarbij voelen en ervaren centraal staan. We praten er niet alleen over maar we spelen het ook uit.
Door het uitspelen van bijvoorbeeld een ingewikkelde situatie op je werk, of een innerlijk conflict, ga ik het wel of niet doen, merk je op hoe je nog vast kan zitten aan oude gewoontes en besluiten en voel je de, daaraan gekoppelde, onderliggende emoties. Je krijgt inzicht in je gedrag en gevoelens, je bent weer in verbinding met jezelf.

We beginnen met een uitgebreide intake[*] waarin we samen helder krijgen wat je wilt onderzoeken. Vervolgens zullen we ± 6 sessies (van 90-100 min) afspreken om de verschillende kanten van je vraag te belichten en uit te werken. Wanneer je het gevoel hebt dat je verder kunt hebben we een eerste afronding. Na 6 weken komen we bij elkaar terug en bespreken we of er nog wat nodig is of dat we het traject kunnen beëindigen. Het is altijd mogelijk om daarna losse ‘onderhoud’ sessies te boeken.

Investering: (beide inclusief 21% btw); intake € 45; sessie: € 85

Ik ben afgestudeerd klassiek zangeres en sinds januari 2000 als zangpedagoge verbonden aan De Nieuwe Muziekschool in Bussum. In mijn zanglespraktijk en ook in mijn uitvoeringspraktijk merkte ik dat ‘je’ soms tegen een grens aanloopt, maar dat die grens niet te maken heeft met of je, in mijn geval, wel of niet kan zingen maar meer met, wat denk je over jezelf, wat zegt je innerlijke stem, welke blokkades zitten er die je belemmeren door te groeien? Reden voor mij om me verder te ontwikkelen en een methode, psychodrama, te vinden die mij daarbij kon helpen.

Ik heb in 2013 mijn opleiding tot psychodramatherapeute afgerond en ben ingeschreven bij de NVGP, Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie.
Ik werk één op één en geef daarnaast losse groepstrainingen met verschillende thema’s.

Naast de individuele sessies geef ik drie keer per jaar de 6-weekse training Mindfulness Muziek, waarin de mindfulness begrippen als ‘bewust zijn in het hier en nu, zonder te oordelen, zijn met wat er is’, beoefenend worden vanuit de muziek. Zowel als luisteraar als beoefenaar. Je hoeft geen voorkennis van mindfulness te hebben om deze training te volgen. Je kunt een eigen muziekinstrument meenemen maar dat hoeft niet.

[*] Mocht het tijdens onze intake blijken dat de onderliggende emoties gekoppeld zijn aan een onverwerkt trauma dan zal ik adviseren (nog) niet met mij aan het werk te gaan en doorverwijzen naar een goede behandelaar.

Houd je op de hoogte van nieuwe startdata via Spelend Verbinden
info@spelend-verbinden.nl
of bel 06-29165460