Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Anna de Graaf – van Waveren

Logo Praktijk Ouder & Kind Gooi Praktijk Ouder & Kind Gooi

Oudercoaching

Je bent een bewuste ouder en je wil je kind liefdevol begeleiden bij het opgroeien. Je wil een relatie van vertrouwen, harmonie en respect maar dat blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Steeds vaker reageer je gefrustreerd en voel je je machteloos. Je merkt dat de verbinding met je kind hapert.

Ik help jou om inzicht te krijgen in de kern van jullie uitdaging om zo de verbinding weer tot stand te brengen met je kind én met jezelf. Je creëert daarmee een harmonieuze en gezonde gezinssituatie waarin ruimte is voor behoeftes en grenzen van álle gezinsleden.

Je vindt bij mij geen opvoedkundige tips maar diepgaande bewustwording van wat er nu echt aan de hand is. Wat is de boodschap achter jullie gezamenlijke uitdaging, wat wil jouw kind jou vertellen met zijn gedrag? Deze inzichten zorgen ervoor dat jij ontdekt wat jij en je kind werkelijk nodig hebben. Daarmee wordt jou een kans aangereikt om te groeien als mens en de moeder te worden die jij voor ogen had: liefdevol, in verbinding, authentiek en zelfverzekerd. 

Kindercoaching

Is je kind erg zenuwachtig voor toetsen, heeft het last van faalangst en stelt het hoge eisen aan zichzelf? Is je dochter stil en teruggetrokken, piekert zij veel of heeft je zoon slaapproblemen? Kortom zit je kind niet lekker in haar vel en gun je haar meer ontspanning en plezier?

Ik neem je kind mee op ontdekkingstocht naar de eigen kwaliteiten. Je kind leert zichzelf kennen: wie ben ik, wat wil ik, waar ben ik goed in? Door meer zelfkennis te ontwikkelen, worden kinderen zelfverzekerder en veerkrachtiger.

Over Anna 

Anna de Graaf

Ik was gevlucht uit de kamer van mijn toen 2 jarige dochter die een hysterische huilbui had. Ik stond inmiddels op de overloop om haar én mij te beschermen tegen een onredelijke woede uitbarsting, van mij. Ik stond er, met mijn handen over mijn oren, mijn boosheid om haar boosheid te verbijten, niet wetend hoe ik om moest gaan met al deze heftige emoties van haar én van mij.

Ontdek wat ik ontdekte…

Vrijblijvend kennismaken? Stuur me graag een berichtje of bel me: anna@praktijkouderkindgooi.nl / 0624140616

Deze website is gemaakt door appTOAD.