Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Anna de Graaf

Logo Anna de Graaf

Ouder- kind coach

Je bent een bewuste ouder en je wil je kind datgene bieden wat het werkelijk nodig heeft. Maar…..op de een of andere manier lukt dat niet. Je komt jezelf steeds vaker tegen en er is regelmatig “gedoe”: kortom het stroomt niet tussen jullie.

Ik help jou om inzicht te krijgen in de kern van jullie uitdaging om zo de verbinding weer tot stand te brengen met je kind én met jezelf. Je creëert daarmee een liefdevolle en gezonde gezinssituatie waarin ruimte is voor behoeftes en grenzen van álle gezinsleden.

Mijn visie

Gedrag van een kind dat als een probleem wordt ervaren, is een prachtige richtingaanwijzer voor zelfontwikkeling van de ouder. Door deze kans aan te grijpen, heel je niet alleen jezelf maar ontwikkel je ook datgene wat jouw kind nodig heeft. Hierdoor ontstaan vertrouwen en respect waardoor de band tussen jullie sterker en veerkrachtiger wordt. Als je besluit om met mij aan de slag te gaan, kan je verwachten dat je heldere inzichten krijgt over jezelf als ouder en inzicht in wat er nu werkelijk tussen jou en je kind speelt.

Kindercoaching

Niet altijd ligt de oplossing volledig bij de ouder. Het komt regelmatig voor dat ik met het kind aan de slag ga. Dit is vaak het geval als het kind wat ouder is. Rond 9 jaar opent het bewustzijn van het kind zich verder naar de wereld om hem of haar heen of overgenomen gedrag kan een probleem vormen.

Bij het coachen richt ik me niet zozeer op het probleem maar ontdekken we de kwaliteiten van het kind. Door meer zelfkennis te ontwikkelen, worden kinderen zelfverzekerder en veerkrachtiger. Ze leren hun kwaliteiten in te zetten en ontdekken wat ze willen. Op die manier ervaren ze hoe het voelt om trouw te zijn aan zichzelf. Wat wil je nog meer voor je kind!

Over mij

Anna de Graaf

Het verhaal ontrafelen tot de essentie en samen ontdekken wat er nu echt gezien wil worden, is mijn passie. Luisteren zonder oordeel en kritische vragen stellen, is mijn kracht. Ik ben gefascineerd door de dynamiek tussen ouder en kind en onderscheid mij van andere coaches doordat ik zowel scherp analytisch ben als gevoelig en intuïtief. In een traject sta ik altijd naast de ouder en het kind, en bied ik een veilige setting waarin alles gezien mag worden.

Samen met mijn man en twee kinderen (6 en 3 jaar) woon ik in Bussum. Ons huis staat direct aan de heide waardoor dit prachtige natuurgebied onderdeel is van onze leefomgeving. De natuur laadt mij op, inspireert mij en voedt mijn creativiteit. Regelmatig neem ik mijn coachees dan ook mee op een wandelsessie.

Vrijblijvend kennismaken? Stuur me graag een berichtje, appje of bel me: avanwaveren@gmail.com / 0624140616

Deze website is gemaakt door appTOAD.