Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Antje Maria Menger

Logo Antje Maria Antje Maria

Mijn naam is Antje Maria Menger. Sinds kort werk ik bij Piith als klank- en stemhealer/therapeute, ademtherapeute, levenscoach en trainster voor persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 1988 geef ik privésessies, trainingen en healing behandelingen in Nederland, Duitsland en Zuid Frankrijk, waar ik sinds jaren woon en werk. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 2 dochters en oma van 3 kleinkinderen.

Het uitgangspunt voor mijn werk en in mijn leven is de integratie van spiritualiteit in het gewone, dagelijkse leven. Ik zie het als mijn doel om mensen, zowel individueel als in kleine groepen, te begeleiden bij de bewustwording wie ze werkelijk zijn.

Ik werk met o.a.:

  • Integratieve ademtherapie, Voice  Dialogue, Relatiewerk, Spirituele psychologie, Innerlijke kindwerk, Reiki, Quantum Touch, Quantum Engel Healing, The Work van Byron Katie.
  • Klank- en Stemhealing en -therapie, gebaseerd op conservatorium opleiding voor kerkorgeldocente en de gave die ik heb meegekregen als Klank- en Stemhealer met stem, piano en kerkorgel etc.

Soms heb je gewoon iemand nodig, die je een tijdje de hand reikt, die echt naar je luistert, je begrijpt en ondersteunt en je op een betrouwbare, professionele manier begeleidt. Daarvoor bied ik je al mijn levenservaring, mijn medegevoel en mijn passie voor het leven.

Waarvoor zou je het doen?

  • Het bevrijden en zelfacceptatie van diegene die je werkelijk bent.
  • Zelfvergeving, die je toestaat je te bevrijden van je beperkende overtuigingen, die zijn ontstaan als gevolg van onaangename ervaringen in het verleden.
  • De bewustwording dat je in jezelf de nodige kracht, het kunnen en het weten draagt, om je leven zodanig te veranderen als goed voor je is en je voor jezelf wenst.
  • Het leren luisteren naar je innerlijke kracht en intuïtie.
  • Het ontwikkelen van een gezonde eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen.

Privésessies Ademtherapie.   

Zaterdag 21 maart, Donderdag 21 mei, Zaterdag 18 juli.
Kosten € 125 per sessie.

Integratief ademen is een ademhalingstechniek, die spanningen en emoties, die zich hebben vastgezet op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau, weer vrijmaakt en oplost. Door je adem weer vrij te maken ontstaat er meer ruimte voor vreugde en overvloed in je leven.

Een sessie duurt gemiddeld 1½ – 2 uur, inclusief voor- en nagesprek. Tijdens een sessie ben je volledig bij bewustzijn. Het is geen vorm van hypnose.

Privésessies Klank- en stem healing/therapie.

Zaterdag 21 maart, Donderdag 21 mei, Zaterdag 18 juli.
Kosten per uur € 85.

Tijdens het voorgesprek stem ik me op jou af op een dieper niveau. D.m.v. mijn stem worden klanken doorgegeven die dezelfde frequenties hebben als jouw eigen niet verwerkte, geblokkeerde gevoelens. Op die manier wordt er een begin gemaakt om die gevoelens tot uitdrukking te brengen, die jezelf tot nu toe niet hebt kunnen verwerken en oplossen.

“Healing Sounds” Groepshealing.  

Vrijdags 20 maart, 22 mei, 17 juli om 19.30 uur.
Kosten € 25.

Ik zing en speel in verbinding met mijn spirits. De energie, die door mijn stem tot uitdrukking gebracht wordt, is daardoor veel sterker als mogelijk zou zijn met alleen mijn menselijke stem. Ik zing zowel voor de groep als voor deelnemers apart, indien noodzakelijk. Daarbij werken de klanken aan het verstand voorbij precies daar waar ze moeten werken.

Workshop “Je stem, instrument voor healing”.    

Zondag 22 maart, 24 mei, 19 juli vanaf 10.00 uur.
Einde afhankelijk van het aantal deelnemers tussen 13.00 en 16.00 uur. 
Kosten € 125. Thee, water en lekkers voor tussendoor.

Door het gebruik van je stem kun je jezelf beter leren kennen. Je stem is een blauwdruk van wie je bent, wat je wilt en voelt, je pijn en je vreugde. Tijdens de workshop werk ik in de groep met elke deelnemer apart via adem en stemwerk, ter bevrijding van blokkades, die je ervan weerhouden jouw leven te leven en jezelf te zijn.  Voor je  eigen geestelijke en lichamelijke genezing en ter opening en bevrijding van je eigen zielenklank. Je leert o.a. hoe je met je stem energie over kunt brengen.

Je hoeft geen geschoolde prachtige zangstem te hebben. Het is jouw stem en daarmee het voor jou volmaakte instrument. Als je denkt dat stemwerk niets voor jou is omdat je toch niet kunt zingen of geen mooie stem hebt of vals zingt of… dan kan ik je geruststellen. Je leert hier niet zingen. Je leert om met je stem uitdrukking te geven aan wie je bent.

Hartegroet, Antje Maria

In het blad Koorddanser kun je meer over mij lezen.

Meer info en/of aanmelding via:
Antje Maria
+33-628 333 567

Deze website is gemaakt door appTOAD.