Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Nicole Veldhuis

Foto Reflections Foto Reflection

Nicole VeldhuisIn 2005 ben ik gestart met een opleiding fotografie gespecialiseerd in portretten. Het is heerlijk om mijn passie uit te mogen leven door het fotograferen van mensen. Elke keer weer is het mijn uitdaging de karakteristieke schoonheden die iedereen bezit op de juiste wijze vast te leggen in een fotoshoot en ze te benoemen zodat men zichzelf bewust wordt van haar eigen unieke schoonheden. Als het weer het toelaat fotografeer ik het liefst buiten zodat de natuur als achtergrond de beelden een extra dimensie geven. Vanaf 2012 heb ik allerlei coaching cursussen gevolgd waarvan de laatste op NLP is gebaseerd. Mijn ervaring als fotograaf en coach wil ik nu gaan samenvoegen als zijnde Fotoshoot Coach waarbij vooral in beginsel de aandacht op fotografie ligt maar waar nodig ook coaching-sessies gevolgd kunnen worden.

Power Fotoshoot

Dit is de meest uitgebreide van alle shoots. Ik leer je tools om te ontspannen voor de camera en hoe je deze ook kunt toepassen wanneer je bij iemand anders voor de camera staat of op andere “spannende” momenten. Een Power Fotoshoot duurt 1,5 uur. In die tijd maak ik ongeveer 100 foto’s van je waardoor je een heel divers en compleet beeld van jezelf hebt na afloop.
Power Fotoshoots worden gemaakt op een buitenlocatie of in de studio van Piith.
Een Power Fotoshoot kost €195.

Profiel Fotoshoot

Dit is de korte variant van een Power Fotoshoot. Het heeft als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto’s die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Een Profiel Fotoshoot is een korte shoot van 20 minuten waarbij je achteraf minimaal 6 mooie foto’s op webformaat per mail krijgt toegestuurd die je kunt gebruiken als profielfoto of voor op je website.
Profiel Fotoshoots worden gemaakt op een buitenlocatie of in de studio van Piith.
Prijs van een Profiel Fotoshoot is €55.

Power Kids Fotoshoot Party’s

Wij maken van elke verjaardag een gezellig feest waarbij de fotoshoot centraal staat. Ieder kind mag zelf bepalen hoe hij of zij op de foto wil komen. Ze kunnen hun favoriete kledingstukken en accessoires meenemen en ter plekke aan- en omdoen. Van te voren spreken we een tijd af hoe lang de fotoshoot mag gaan duren.
Prijs van een Power Kids Fotoshoot Party is €75 per uur.

Power Kids Fotoshoot Workshop

Deze workshop is bedoeld voor kinderen en tieners die meer vertrouwen in zichzelf willen ontwikkelen. We gaan met elkaar aan de slag en leren hoe je anders naar jezelf en anderen kan kijken. Zelfvertrouwen ontstaat vanuit zelfbewustzijn, is geloven dat je iets zelf kunt doen en dat je kan vertrouwen op je eigen kunnen. Met behulp van oefeningen die we met elkaar doen werken we aan een positieve manier van denken en leren we hoe we denk- en gedragsprocessen kunnen veranderen. Ten slotte sluiten we af met een geweldig inspirerende fotoshoot waarbij we elkaar helpen het beste uit jezelf te halen. De groep bestaat uit max 8 personen en duurt 3,5 uur.
Een Power Kids Fotoshoot Workshop kost €125.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via nmveldhuis@ziggo.nl, 06-28772440 of kijk op Fotoreflection.

Deze website is gemaakt door appTOAD.