Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Sarien Cohen

De Bloesemboom De Bloesemboom

De Bloesemboom biedt kindercoaching en Relax Kids lessen aan, waar kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.
Bij Piith geef ik verschillende workshops.

De Bloesemboom Ouder-Kind Workshop

Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 5-7 jaar samen met een ouder. Tijdens deze workshop gebruik ik de Relax Kids methode: d.m.v. spel, stretch (yoga), massage, ademhalingstechnieken, positieve affirmaties en een visualisatie ervaren ouder en kind hoe je spelenderwijs kunt ontspannen en verbinden. Na afloop geef ik een hand-out mee met leuke tips en oefeningen voor thuis.

De Bloesemboom Kinderworkshop

Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar. In deze workshop combineer ik de Relax Kids methode met mijn kennis en ervaring uit het kindercoachen. Tijdens de kinderworkshop komt het volgende aan bod:

  • Ontspanningsoefeningen
  • We spelen een spel waarin we op zoek gaan naar jouw mooie en waardevolle eigenschappen.
  • We gaan creatief aan de slag

Kortom: ontspanning, bewustwording en een flinke boost voor het zelfvertrouwen!
Omdat ik iedereen oprechte aandacht wil geven werk ik in kleine groepjes.

Over Sarien

Als moeder van drie kinderen, weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te houden en dat je vanuit vermoeidheid en onwetendheid ook niet altijd weet wat je moet doen. Tijdens de opleiding tot kindercoach heb ik veel geleerd en heb ik mij kunnen ontwikkelen als mens, moeder en coach. Het meest heb ik geleerd van mijn kinderen en de kinderen met wie ik heb gewerkt.
Ieder kind heeft talenten en kwaliteiten. Mijn passie is om kinderen de ruimte en aandacht te geven, te laten zijn wie ze zijn en hen te begeleiden om zelf tot een oplossing te komen voor hun probleem. Iets waar ze hun hele leven wat aan hebben. Mijn aanpak is helder, nuchter, vakkundig en praktisch. Ik werk vanuit gevoel, in rust en met humor.

Alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit!

Meer info op de Bloesemboom

Of mail naar sarien@praktijkdebloesemboom.nl

Deze website is gemaakt door appTOAD.