Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Thuiskomen bij jezelf en je innerlijke kracht

Ken je het gevoel dat je een vermoeden hebt wat je moet doen en laten om weer gezond en vitaal te worden, maar dat je niet de kracht hebt om dat echt uit te voeren? Waar moet ik beginnen? Hoe moet ik het aanpakken?

Hoe zou het voor jou zijn om veerkrachtig en energiek in het leven te staan zodat je een leven kan leiden waar je blij van wordt?

Als holistische coach begeleid ik je op weg naar je innerlijke kracht en persoonlijk leiderschap zodat je je eigen bron van vitaliteit en veerkracht kan (her)ontdekken op weg naar meer vreugde, geluk, gezondheid, balans en flow in jouw leven.

Mijn naam is Zara Fridman: integrale leefstijl- en vitaliteitscoach, adem- en heartfulnesscoach en yogadocent. Ik woon in Bussum samen met mijn drie lieve zonen.

Ik vind het geweldig om jou te mogen begeleiden op weg naar meer vreugde, geluk, gezondheid, balans en flow in jouw leven. Ik ben ervan overtuigd dat integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching nauwkeurig afgestemd op jou de beproefde weg is naar de gewenste en blijvende (gedrags)verandering.

Lees verder op Zara's pagina

20 januari 2021