Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Quirine Vegter

Logo Beautiful Spirits StudioBeautiful Spirits Studio

Reiki, Holistisch Coaching & Feng Shui

De plek voor Reiki en Feng Shui in Bussum!

Bij Beautiful Spirits Studio kan jij terecht voor Reiki cursussen, Reiki behandelingen, Holistische therapie en coaching en Feng Shui Interieur advies.

Vanaf januari 2020 organiseren wij Reiki 1 & 2 cursussen en Feng Shui workshops bij Piith. Houdt de agenda in de gaten voor de data.

Wil jij meer weten over Beautiful Spirits Studio, bezoek de website www.beautifulspiritsstudio.nl

Reiki & Feng Shui

Reiki staat voor universele levensenergie. Reiki helpt om energieker, rustiger, en meer in balans te komen. Met als gevolg dat je dichter bij jezelf en jouw gevoel komt, beter weet wie je bent, en meer op jouw intuïtie durft te vertrouwen. Kortom Reiki zorgt voor persoonlijke groei en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. 

Feng Shui draait om harmonie in je huis en gaat zelfs verder door je te helpen harmonie te creëren in je leven. Het helpt je kijken naar de manier waarop je leeft en laat je zien hoe je zelf kan zorgen hoe je prettiger, gezonder, succesvoller, vrolijker, duurzamer en meer in balans kan leven. Een Feng Shui analyse van je huis zal je inzicht geven hoe je dit kan doen.

Kennismaken

Hallo, ik ben Quirine Vegter, eigenaar van Beautiful Spirits Studio. Ik ben getrouwd en wij wonen met onze twee zoons in Bussum. Twee jaar geleden maakte ik ‘toevallig’ kennis met een Reiki behandeling. Dit voelde zo goed dat ik gelijk Reiki cursussen ben gaan volgen, en zelfs een tweejarige opleiding Holistische Therapie en Coaching.

Het mooie aan Reiki en de opleiding Holistische Therapie en Coaching is dat je langzaam, stap bij stap, leert jezelf te kennen, je intuïtie te ontwikkelen en te kiezen voor de dingen waar je zelf blij van wordt. Gevolg was dat ik meer trainingen ben gaan volgen o.a. een Reiki Trainer opleiding en Feng Shui opleiding. Mijn rugzak is dus goed gevuld met mooie methodieken om dichter bij jezelf te komen.

Grappig is dat mijn leven er twee jaar geleden geheel anders uitzag. Ik werkte bij een bank, maar merkte dat het begon te kriebelen. Nu heb ik mijn eigen praktijk Beautiful Spirits Studio, geef ik Reiki trainingen, Reiki behandelingen, Holistische Therapie & coaching en Feng Shui advies. 

Wil je meer weten over Reiki, Holistische Therapie & coaching en Feng Shui, bezoek dan de website Beautiful Spirit Studio.