Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Sieta Kluin

Logo Vitaliteit & BewustzijnVitaliteit & Bewustzijn

Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer te worden wie ze in
essentie zijn. Voorbij je ervaringen tijdens je opvoeding en alles wat je tot nu toe hebt
meegemaakt. Terug naar je kern!

Sieta Kluin

De dingen die voor mij het beste hebben gewerkt en waar ik blij van word en energie van
krijg, komen samen in deze coaching. Dat zijn o.a. opstellingen/systemisch coachen,
bewustzijnsoefeningen, elementen uit de Human Design, afronden van losse eindjes en
lichaamsgerichte coaching.

Human design

Aan de hand van je geboortedatum + tijd + geboorteplaats wordt jouw design duidelijk.Human Design is een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Je design laat zien hoe jij bedraad bent. Door het leven en wat je meemaakt leven veel mensen niet hun design, we raken vaak door het leven geconditioneerd. De meeste mensen nemen beslissingen met hun hoofd, terwijl de juiste beslissingen in je lichaam zitten.

Systemisch coachen en 1-op-1 opstellingen

Systemisch coachen is voortgekomen uit de familie-opstellingen van Bert Hellinger. De toepassing van opstellingen is veel breder dan alleen familiesituaties. Een opstelling kan ook gaan over je relatie, relaties met anderen, je werk, je hart, je potentieel, je bezieling of over je gezondheid. Eigenlijk is er geen vraag die niet in een opstelling onderzocht kan worden. Een opstelling is een methode met interventies om snel inzicht te krijgen in een vraagstuk of situatie.

Een los eindje

Als je een ingrijpende gebeurtenis niet of niet goed hebt afgerond, werkt het bewust en/of onbewust door in je leven. Veel mensen stoppen dit weg omdat ze het niet willen voelen, omdat het té pijnlijk is. Vaak gaat het knagen of een ander vervelend gevoel geven. Of het komt op onverwachte momenten ineens naar boven. Het kost veel energie en het is slecht voor je gezondheid.
Het goede nieuws is, dat je deze situatie kunt veranderen.
Meer info: https://www.vitaliteitenbewustzijn.nl/aanbod-1/een-los-eindje

Lichaamsgerichte coaching

"Ik zit zoveel in m'n hoofd" was verreweg de meest gemaakte opmerking tijdens de ontspanningsmassages die ik heb gegeven.
Tijdens lichaamsgerichte coaching ga je weer contact maken met je hele lijf.De lichaamsgerichte coaching bestaat uit:

  • Body & Mind Language
  • haptonomische oefeningen
  • en een bodyscan

De manier waarop het leven ons heeft gevormd (levenshouding), is terug te zien in de vorm, houding en beweging van het lichaam (lichaamshouding). Soms zegt een houding of beweging meer dan 1000 woorden. Body & Mind Language (BML) is een effectieve manier om direct in de ervaringslaag te werken.

Sieta Kluin
Vitaliteit & Bewustzijn
06-16300370