Gezond egoïsme voor vrouwen: programma van drie maanden

Ben jij een pleaser? Of zie je jezelf als een perfectionist? Heb je meer kritiek op jezelf dan waardering? Kan jij slecht je grenzen aangeven en gaan anderen er dus overheen? Cijfer jij je eigen behoeften en verlangens weg ten behoeve van je partner en je kinderen?

Je weet waarschijnlijk wel dat dit niet goed is voor jou en dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen, maar telkens lukt het niet om jezelf voorop te stellen.

Dan is het tijd voor het programma GEZOND EGOïSME VOOR VROUWEN.
Gezond egoïsme voor vrouwen is een programma voor vrouwen die liever voor zichzelf willen zijn, beter hun grenzen aan willen geven en echte balans willen brengen tussen geven nemen. Die kracht en zachtheid samen willen voelen.

Voor vrouwen die van binnenuit willen ontspannen, hun gelijkwaardige plek ten opzichte van hun partner willen innemen. Tot volle bloei willen komen in hun werk. Voor vrouwen die hun diepe levenskracht en oneindige zachtheid willen aanboren. Die het commitment willen aangaan om orde te scheppen in hun oude shit en oude rolpatronen willen loslaten.

Die uit hun comfortzone van opoffering willen stappen en zichzelf centraal gaan stellen. Die. En vooral die dat in een groep van gelijkgestemde vrouwen willen doen, zodat de kracht en zachtheid van het vrouwelijke vermenigvuldigd wordt door de onderlinge steun, solidariteit en vriendschap.

Samen oplopen

Gezond egoïsme voor vrouwen is een traject van drie maanden waarin je in een groep vrouwen een diepgaande transformatie zult doormaken.  Je komt iedere maand één keer naar Bussum voor een ontmoeting in levende lijve. Dan doen we opstellingen en andere oefeningen. Ook is er elke maand een webinar waarin je les krijgt over en live vragen beantwoord krijgt.

Online cursussen voor een heel jaar

Daarnaast krijg je toegang tot alle individuele online cursussen van de Relatie Academie. Daarin krijg je een schat aan informatie en opdrachten om je gezonde egoïsme te ontwikkelen en jezelf verder te versterken. Theorie, opdrachten en oefeningen die je in je eigen tempo kunt lezen en uitvoeren. Want het hoofd wil ook wat!

Start van het programma

Het programma start met het webinar win-win onderhandelen in je relatie. Je leert hoe je een onderhandeling voorbereidt, hoe je helder krijgt wat je zelf wilt. In dit proces merk je vanzelf of en hoe jij in je relaties wel echt voor jezelf opkomt of dat je de neiging hebt om voor anderen te denken of veel te snel toe te geven. Omdat meedoen aan dit webinar je meteen helderheid geeft over wat jij te leren hebt, beginnen we hiermee. Het wordt je in een uur tijd duidelijk waar jij wel en waar jij niet goed voor jezelf kunt opkomen. Daardoor weet je ook meteen wat jij in de komende drie maanden wilt bereiken. 

De trainingsdagen in Bussum

Tijdens de trainingsdagen zullen we werken met deelrondes en veel met opstellingen. Iedere dag zal iedere vrouw aan de beurt komen met haar eigen vraag/doel van de dag. Je doet dan een opstelling om jou op dat moment een voor jou belangrijke stap te laten zetten. Dat kan een (stukje uit een) familieopstelling zijn, iets rond de relatie met je partner of met je kinderen, of over het contact met jezelf. We houden het altijd zo concreet mogelijk, zodat je voelt dat wat je leert, je meer grip geeft op jouw leven.

Praktisch

Zodra je je inschrijft, heb je toegang tot de online modules.
Binnen de online leeromgeving is ook een forum, waar je met de andere deelneemsters van gedachten kunt wisselen.
We zullen ook een geheime en besloten Facebookgroep en/of een Whatsapp groep aanmaken.

Data van de bijeenkomsten in Bussum

Er zijn twee groepen: een groep op drie donderdagen en een groep op drie zaterdagen.
Op de donderdagen 23 april, 28 mei en 25 juni 2020 van 10.00-16.30 uur.
Of de zaterdagen 18 april, 23 mei en 20 juni 2020 van 10.00-16.30 uur.

Data van de webinars

Op de woensdagen 8 april, 15 april en 13 mei 2020 om 19.30 uur. 
De webinars worden opgenomen en je kunt ook vooraf je vragen aangeven.

De online cursussen

Als je meedoet aan het programma, krijg je toegang tot de online cursussen die je naar eigen behoefte en in je eigen tempo kunt volgen. Iedere online cursus bevat materiaal voor acht weken. Je kunt de cursussen doen die bij jou en jouw situatie passen en je kunt er een heel jaar gebruik van maken. Het kan zijn dat ik op basis van wat er deze dagen naar voren komt, nog aanvullende modules maak. Die komen dan ook voor jou beschikbaar.

Je krijgt de individuele online cursussen

  • Focus op jezelf: wat wil ik nou echt/wat heb ik nou nodig?
  • Grenzen aangeven en omgaan met woede
  • Vriendschappen en netwerk opbouwen
  • Onderhandelen met je partner
  • Verdien geld met werk waarvan je houdt en beter omgaan met geld

En speciaal voor gescheiden vrouwen extra online materiaal

  • Het einde van een relatie verwerken
  • Communiceren met je moeilijke ex
  • Ouderschap na scheiding

Het programma kost €750,00.

Dat is inclusief lunch op de drie trainingsdagen.

Voor wie bestemd?

Het programma is bestemd voor vrouwen die zich willen committeren aan hun eigen ontwikkeling.
Er is ‘voorkennis’ vereist: het programma is alleen toegankelijk voor vrouwen die een workshop Heel je moederlijn hebben gevolgd of een individuele sessie bij mij hebben gedaan. Heb je nog geen Heel je moederlijn gevolgd, dan kan dat nog op zaterdag 1 februari, zondag 29 februari en op zondag 8 maart (internationale vrouwendag!). 

Lees hier meer over Heel je moederlijn.
Voor de donderdagen kun je hier inschrijven.
Voor de zaterdagen kun je hier inschrijven.

Caroline Franssen

Relatie Academie