Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

recensies

Wil jij ook delen wat je ervaringen zijn met behandelingen, lessen, sessies en workshops in Piith?
Mail naar info@piith.nl.

Roos – 76 jaar

Elke keer als ik bij Luna vandaan kom na een Shiatsu behandeling wil ik gaan huppelen. Niet dat ik kán huppelen, maar die aandrang voel ik dan zo. En ik ben een paar dagen pijnvrij.

Evelyne – 33 jaar

Ik was op zoek naar iets waardoor ik het verlies van mijn moeder een beter plekje kon geven en de rest van mijn leven weer een beetje op de rails kon krijgen. Daarnaast leek mijn lichaam ook uit balans. Soms heftige hoofdpijn, moe en geen menstruatie. Dit laatste speelde overigens al zo’n 5 jaar. Met Shiatsu hoopte ik zowel lichaam als geest weer in balans te krijgen.  Sinds een half jaar krijg ik een Shiatsu behandeling van Luna.
Ondertussen heb ik geen hoofdpijn meer gehad, menstrueer ik weer regelmatig en heb ik bepaalde beslissingen genomen die mij zeer goed doen. Al met al dus een zeer positieve ervaring.

Noa – 28 jaar

Door de Do-in les weer meer bewust geworden hoe fijn het is om echt even een momentje voor jezelf te pakken! Luna begeleidt met een fijn tempo de les waardoor ik me goed kan focussen op de oefening en niet afgeleid raak door omgevingsgeluid.

Gabriele – 49 jaar

Ik ervaar Luna als iemand die stevig met beide benen op de grond staat. Haar aanpak is direct en dynamisch. Zij is een heel prettige collega omdat ze puur vanuit haar hart en met veel respect werkt. Als Luna zich ergens voor inzet, dan gaat ze er vol in. Zij is professioneel en heel betrokken met alles wat zij doet.

Nien – 68 jaar

Een shiatsubehandeling van Luna is te omschrijven als een warm bad en anderhalf uur onvoorwaardelijke aandacht, waar krijg je dat nog in deze hectische tijd?
Ik voel me altijd blij en opgeruimd daarna en voel dat mijn lijf zelf aan de gang gaat om dingen te reguleren.
Soms voelt dat prettig soms wat minder, soms tintelend maar steeds is daar het besef dat er iets gebeurt dat ik zelf nooit in gang had kunnen zetten.
Luna kan dat, met warmte (letterlijk, via haar handen) onvoorwaardelijke aandacht en enorme vitaliteit en levenskracht. Ik ben daar heel blij mee.

Laura – 57 jaar

Ik ben met mijn dochter een paar weken geleden begonnen met Yin Yoga bij Trudie. Beiden hadden we behoefte aan loslaten en verstilling. Het zijn heerlijke ontspannende lessen, Trudie is een heel prettige en invoelende lerares die uitstraalt dat ze dit met aandacht en liefde doet en ons rustig de oefeningen ‘inpraat’. De sfeer in de ruimte vinden we ook belangrijk. Heerlijke muziek, geur en zacht licht, we voelen ons welkom en gaan relaxed de deur weer uit. Ik was alleen bekend met hatha yoga, het verschil met yin yoga is voor mij langer in de (ook andere) houdingen blijven, maar het bevalt me goed. Wat een geluk dat we hier terecht zijn gekomen!

Ellen – 59 jaar

Ik kwam voor het eerst bij Luna voor een Japanse Gezichtsmassage. Daarna leerde ik van haar GezichtsYoga. Nu kom ik regelmatig re-setten door een Shiatsu behandeling. Ik ervaar dat als bijzonder ontspannend. Ik ben wel eens door een behandeling heen geslapen, terwijl Luna aan alle kanten kneedt, duwt en beweegt. Ik kan me in volledig vertrouwen aan haar deskundige handen overgeven.

Juul – 57 jaar

Ik volgde lichaamsgerichte traumatherapie en daar bleek dat mijn kaken, gezicht en nek helemaal vast zaten. Na 3 behandelingen Japanse Gezichtsmassage met de magische handen van Luna heb ik daar nog nauwelijks last van. Ze voelt exact waar de pijnpunten zitten en in stilte wordt daar succesvol aan gewerkt. Ik wil niet meer zonder, en zolang ik het me kan veroorloven blijf ik komen, omdat het me zo goed doet, ook voor mijn algeheel welbevinden. 

Hester – 43 jaar

Heb je de behoefte aan oprechte aandacht voor jezelf en om in jezelf te keren met een gids die je door je hele lichaam leidt. Dan ben je bij Luna aan het juiste adres. Wees je ervan bewust dat met je lichaam ook je binnenwereld zal worden opgeschud maar omdat dit op een hele prettige respectvolle manier gebeurt is het goed te dragen en lekker zelfs. De week erna dwarrelt alles op de plek neer waar het hoort en voel je ruimte, orde en de noodzaak om dit regelmatig te doen om gezond te blijven. Dít is het gevoel dat mij iedere keer weer terugbrengt naar Luna. 

Selma – 49 jaar

Ik kom al 4 jaar met veel plezier bij Luna voor een shiatsumassage. Voor mij is het een periodiek moment van rust waarbij alles weer gaat stromen. Luna neemt de tijd, dringt niets op, is heerlijk down to earth en heeft magische handen. Na 1,5 uur op de mat voel ik me weer herboren!

Bo – 50

Weldadige tip: drukpuntmassage. Je hebt nondeju shiatsu en shiatsu. Welnu, die van Bussumse Luna (heb je ’n ogenblik?) gaan diep voorbij het ‘ik’ en laten je telkens onderdompelen-meenemen in een weldadige Wereld van Liefdevolle én kordate-vakbekwame Aanraking-Duwing-Stretching-Heling. Een Wereld van hernieuwde gerevitaliseerde gemeridianiseerde Stroming & Groeiende Harmonie die nog – mmmmm… – weken aanhoudt… Als je jezelf of je dierbare medemensch ooit eens een echtcado wilt doen (en waarom niet?), trakteer jezelf of je dierbare op een shiatsu sessie bij Luna! Helder? – Bo (dankbaar en extra stromend).

Deze website is gemaakt door appTOAD.