Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

recensies

Wil jij ook delen wat je ervaringen zijn met behandelingen, lessen, sessies en workshops in Piith?
Mail naar info@piith.nl.

Roos – 76 jaar

Elke keer als ik bij Luna vandaan kom na een Shiatsu behandeling wil ik gaan huppelen. Niet dat ik kán huppelen, maar die aandrang voel ik dan zo. En ik ben een paar dagen pijnvrij.

Evelyne – 33 jaar

Ik was op zoek naar iets waardoor ik het verlies van mijn moeder een beter plekje kon geven en de rest van mijn leven weer een beetje op de rails kon krijgen. Daarnaast leek mijn lichaam ook uit balans. Soms heftige hoofdpijn, moe en geen menstruatie. Dit laatste speelde overigens al zo’n 5 jaar. Met Shiatsu hoopte ik zowel lichaam als geest weer in balans te krijgen.  Sinds een half jaar krijg ik een Shiatsu behandeling van Luna.
Ondertussen heb ik geen hoofdpijn meer gehad, menstrueer ik weer regelmatig en heb ik bepaalde beslissingen genomen die mij zeer goed doen. Al met al dus een zeer positieve ervaring.

Noa – 28 jaar

Door de Do-in les weer meer bewust geworden hoe fijn het is om echt even een momentje voor jezelf te pakken! Luna begeleidt met een fijn tempo de les waardoor ik me goed kan focussen op de oefening en niet afgeleid raak door omgevingsgeluid.

Gabriele – 49 jaar

Ik ervaar Luna als iemand die stevig met beide benen op de grond staat. Haar aanpak is direct en dynamisch. Zij is een heel prettige collega omdat ze puur vanuit haar hart en met veel respect werkt. Als Luna zich ergens voor inzet, dan gaat ze er vol in. Zij is professioneel en heel betrokken met alles wat zij doet.

Deze website is gemaakt door appTOAD.