Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Anti-stress APK

StrandAan de rand van het zwembad, bij het prachtige meertje, op het strand of tijdens die waanzinnige wandeling… tijdens de vakantie kom je tot rust en ontdek je een kant van jezelf die je wel altijd zou willen zien. Vrij, ontspannen, vrolijk, in voor gekke plannen. Irritaties zijn er nauwelijks en als ze er zijn, worden ze snel weggewaaid door een warme droge wind of overwoekerd door een gevoel van saamhorigheid.

Je bent. Zijn in optima forma. En er moet vooral even heel weinig. De stress heb je vermoedelijk thuis achtergelaten.

Maar nu…. deze weken begint het leven weer. De kinderen gaan naar school. Bedrijven worden wakker uit de zomerslaap. Het najaar is altijd de periode in het jaar waarin de hoogste productie wordt geleverd in Nederland. Dikke stapels werk, veel vergaderingen, krappe deadlines en werkdruk liggen al weer te wachten.

Hoe houd je het gevoel van vrijheid en ontstresst zijn vast dit najaar?

Voor iedereen die met deze vraag rondloopt, heb ik een speciale (na-)zomer aanbieding! In een één-op-één-coachingssessie van 2 uur kijken we naar jouw unieke situatie. Wat zijn de grootste stress-veroorzakers? Wat kost je meer energie dan je zou willen? Vanuit mijn achtergrond en ervaring geef ik je praktische tips: over grenzen stellen, heldere prioriteiten, duidelijke communicatie en een ontspannen dagindeling.

Gun jezelf zo’n sessie. Je auto gaat immers ook elk jaar naar de garage voor een kleine beurt – zie dit als een anti-stress APK voor jezelf.

Deze sessie kost € 97,50 incl. BTW.

P.S. Als geen ander begrijp ik dat je druk bent en moeilijk tijd vrij kunt maken. Daarom kun je deze sessie ook via de telefoon of Skype doen. Je kunt je aanmelden via M energie of bel mij op 06 21811585

M energie Marije van Duijne Strobosch Ik begeleid ambitieuze vrouwen naar een stresslozer bestaan

18 augustus 2013