Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Mindfulness

Mindfulness is een training waarin je leert met aandacht bij de dingen te zijn die er om je heen en met jou gebeuren. Veel mensen hebben op het moment het gevoel dat ze geleefd worden, nergens meer tijd voor lijken te hebben, veel kleine momenten mislopen. Ik denk dat dat ook zo is als je niet oplet. Dat opletten leer je in deze training, vanuit verschillende invalshoeken, bodyscan, yoga, meditatie en een stukje kennis maar vooral door keer op keer te ervaren, in het huidige moment leren zijn. Aandacht voor je eigen leven op dit moment.

Dit is eigenlijk niet moeilijk het vergt alleen inzet, dat breng jij in. En de wijsheid en kracht van deze training, een 8 weekse Mindfulness training.

Het is op zijn minst een hele interessante training van 8 weken waarin je veel kunt leren en meteen ook toepast in je dagelijks leven. Mijn ervaring leert echter dat het voor veel deelnemers een hele waardevolle toevoeging is aan hun gevoel van welzijn en de manier waarop ze met het leven omgaan. Mocht je interesse hebben of vragen neem gerust contact op met mij, Ellis Moorman, en dan kunnen we samen kijken of dit eventueel iets is voor jou.

Start: 7 september zaterdagochtend 9:30 - 12:00 (8x)

7 juli 2013