Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Van Vaccinatie tot Verlichting

Een vaccinatie zal je ziel niet veranderen. Niet iedereen heeft even krachtig door dat ie er eentje heeft, maar je ziel is onverwoestbaar sterk. Echt een blijvertje hoor.
Een vaccinatie kan wel invloed hebben op het voertuig van je ziel, het lichaam. Je lichaam is zeg maar de gematerialiseerde manifestatie van je ziel en via je zintuigen beleef je je reis op aarde.
De connectie tussen de bron (jouw ziel, bewustzijn) en jouw tijdelijke jasje op deze wereld (jouw lichaam en brein) kan verstoord raken, je ervaart mist in je hoofd, je raakt van het pad, je bent jezelf kwijt.
Ik zeg kán, het hoeft niet perse zo te zijn.
Het kan zo zijn dat je niet meer lekker in je vel zit, je lichaam niet optimaal functioneert, of zich zelfs tegen jou keert.
Wat ook kan gebeuren is dat lichaam en psyche vroegtijdig opraken, moe worden, verouderen.
Of je merkt een vaag onbestemd onbehagen of helemaal niks van dit alles.
Wat niet direct wil zeggen dat er niks aan de hand is.

Windgong in spiegel

Als je ervoor kiest om een vaccin te krijgen, om wat voor reden dan ook, kies er dan ten volle voor en accepteer eventuele gevolgen. Onderga het niet lijdzaam maar gewillig, ga niet in de weerstand maar omarm het onvoorwaardelijk, hoe het ook moge lopen. Dit is jouw keuze, ga ervoor!
Zelf kies ik ervoor er geen te nemen, ik verkies de vrijheid in mijzelf, het behoud van de open en vrij stromende verbinding met mijn bron, boven de mijns inziens schijnvrijheid in een gecontroleerde setting.
Dat maakt het voor mij ook mogelijk mijn werk goed te blijven doen.

Voel jij je niet helemaal meer oké na de prik, zoek dan een therapeut die gewend is met energetische informatieoverdracht te werken.
Ik ben er zo eentje.
Je hoeft jezelf niet te verantwoorden, aan mij niks uit te leggen.
De vaccinatie kan ik niet ongedaan maken, wel kan ik je helpen bij enige verlichting op je pad.

Waar je ook voor kiest: je ziel vindt zijn eigen weg wel en ik hoop dat je er contact mee kunt maken.
Dat is echt een ervaring op hoog niveau!

30 maart 2021