Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Sophie de Winter

Logo Sophie de WinterSophie de Winter

Wekelijkse meditatieavond bij Piith

Op maandagavond de week samen ontspannen beginnen.
Voor iedereen die op zoek is naar een wekelijks rustmoment, voor mensen met ervaring met meditatie en voor wie het nieuw is. De avond bestaat uit begeleide meditaties, stiltemomenten en klankontspanning.
Er is aandacht voor:

  • Gronden om spanning los te laten,
  • Energie laten stromen, waardoor je je meer bewust wordt van je lichaam
  • Verbinden met je hartsenergie voor meer innerlijke rust
  • Ademhaling verdiepen voor meer ontspanning en gevoel van ruimte

Op maandag bij Piith, Laarderweg 65 in Bussum. Van 20.30 tot 21.30 uur.
€12,50 per avond en €110 voor een 10-rittenkaart
Aanmelden voor een meditatieavond

Over Sophie

Sophie de Winter Naast meditatiebegeleider werk ik ook als aurahealer en reader. In mijn healing en reading sessies maak ik gebruik van aura- en chakrahealing, klankhealing en gebruik ik technieken uit het sjamanisme om je energie weer in balans te brengen. Waar spanning vast zit komt weer stroming en dit werkt positief door in je lichaam en in je emoties en gedachtes.
Als je intensiever wil werken aan iets waar je tegenaan loopt in je leven, dan kan je in een verdiepend traject ervaren hoe je in contact komt met je eigen wijsheid en als je wil ook met je eigen gidsen voor dagelijkse steun.

In de meditatieavonden in Bussum doen we ook energetische oefeningen. Je ervaart dan hoe je bijvoorbeeld kunt gronden om spanning los te laten op een manier die voor jou werkt. En hoe je je verbindt met de energie van je hart om jezelf gerust te stellen en dieper te ontspannen.

Ik ben inmiddels ruim 20 jaar bezig met energiewerk, healing en persoonlijke ontwikkeling en ik geloof dat we alle wijsheid al bij ons dragen die we nodig hebben om ons pad te volgen.

In mijn werk breng ik je graag dichter bij die innerlijke wijsheid.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak zie sophiedewinter.nl.