Piith

Professionele Integratieve Interactieve Therapeuten

Welmoed Arkenaar

Logo OerloopOerloop

WelmoedBuitenspelen voor volwassenen.

Mensen die actief aan hun gezondheid willen werken en hun fysiek en mentaal welbevinden een prettige oppepper willen geven, kunnen meedoen aan de OERLOOP.

Elke zondagochtend van 8.30 tot 10.00 uur op de Bussumse hei.

Oerloop-coach is Welmoed Arkenaar. Naast haar studie medical informatics doet Welmoed (29) moderne dans en ballet, ze speelt viool, schildert en geeft bijles aan VWO-leerlingen in de Bètavakken.

De Oerloop gaat niet over calorieën verbranden, afvallen en diëten. Maar wél over doorzetten, uitgedaagd worden om grenzen te verleggen, moeiteloos afzien, ontdekken dat je best kan waarvan je altijd dacht dat je dat niet kon, de zon zien opkomen en vooral plezier hebben in bewegen in een ongedwongen groepssfeer. Als bonus word je dan vanzelf beloond met een hogere verbranding, een opgeruimd hoofd en een gestroomlijnd lichaam! Oerloop We gaan stevig wandelen afgewisseld met rennen, doen creatieve oefeningen met wat we in de natuur tegenkomen voor conditie, kracht, coördinatie, balans en souplesse. Ook barefoot is mogelijk. Terug in Piith koffie, thee, fruit, noten en je mag zelf ook wat lekkers meenemen. De zondag die dan volgt, meer ontspannen, helder en energiek is nauwelijks denkbaar.

Voor ieder mens en elk niveau. Ook heel geschikt voor mensen met oa burn-out, milde depressie, stress, over- of ondergewicht, vermoeidheid, eenzaamheid, hormonale disbalans, onrust, slecht slapen, lethargie, teveel piekeren, te weinig kracht en conditie, moeizame spijsvertering, humeurigheid. Kan je anderhalf uur stevig lopen en ben je niet bang om soms een beetje vies te worden? Dan ben je al geschikt om mee te doen. Voor de gevorderden zijn er pittige oefeningen in oplopende moeilijkheidsgraad. Trek makkelijke kleren aan en voor de dames een stevige (sport)bh. Ondanks dat deze manier van bewegen laagdrempelig is en geen hoog risicogehalte heeft, dient (wellicht ten overvloede) toch gezegd dat iedere deelnemer te allen tijde verantwoordelijk is voor zichzelf.

Als je naast de Oerloop ook Do-in lessen volgt dan gun je jezelf een heel mooie combinatie van binnen- en buitenspelen voor volwassenen! Deelname aan de Oerloop kost €6 per keer, een 10-rittenkaart is €50. De eerste keer is een proefles en mag je gratis meedoen om uit te proberen. Start vanaf Piith zondag om 8.30 uur. Geef je op bij Welmoed 06-18497799 of Luna 06-29141718.

Oerloop Oerloop Oerloop Oerloop